Mindfulness’ın Yararları

Bu gönderiyi paylaş

Farkındalığın potansiyel faydaları çok büyük ve geniş kapsamlıdır. Büyük ölçüde, faydalar başlatmak için bu sürece giren zihne bağlıdır. Örneğin, bazı insanlar bedenleriyle daha büyük bir bağlantıdan en çok yararlanabilirken, diğerleri zahmetli düşüncelerle nasıl başa çıkacağını öğrenmekten en fazla faydayı elde edebilir.

Dikkatliliğin potansiyel faydalarının bir listesini sizlerle paylaşacak olursak;

  • Bedenle daha büyük bir bağlantı, böylece kendi çıkarları doğrultusunda daha iyi hareket edebilmek.
  • Farkındalık, otomatik reaksiyonları kontrol etmeye yardımcı olduğu için kişisel ilişkiler geliştirildi; ayrıca daha etkili bir şekilde dinlememizi sağlar Sorunlu düşüncelerin ve duyguların daha büyük bir kabulü.
  • Dikkat, gelişmeden ve üzerimizde olumsuz bir etki yapmadan önce bunları bırakmamızı da sağlar. Düzenli meditasyonun beynin çalışma biçiminde ve vücudun diğer yönlerinde olumlu iyileştirmeler yaptığına dair artan tıbbi kanıtlar vardır.
  • Bellek, konsantrasyon ve bilişsel becerinde gelişmeler.
  • Stres ve kaygı düzeylerinde dramatik bir azalma. Geceleri uykuya dalma yeteneğini geliştirir.
  • Sürekli mücadelede kilitlenmek yerine, acıyı nasıl kabul edeceğini ve onunla nasıl daha huzurlu hale geleceğini öğrenerek ortaya çıkan acı ile gelişmiş bir ilişki kurabilir.
  • Genel bir refah duygusu. Dikkat dağıtıcı unsurlarla daha etkin bir şekilde başa çıkarak verimlilik artışı sağlanır..

Keşfedilecek Daha Fazlası

Fit Pizza

Bu yazıda sizlerle ara sıra yaptığım ve gerçekten hem leziz olan hem de kilo aldırmayan bir pizza tarifi paylaşıyorum. Gluten hassasiyetiniz var ise bu tarif

Devamını Oku »

Şimdi Bu Yolculuğa FitFlowYoga İle Başla…

Sadece üyelere özel Online Eğitim’e başla.. Etkinlikler  , eğitimler, özel fırsatlardan ilk senin haberin olsun..

09.04.2024
Fitflowyoga Teacher Training in TULUM
2023 Programs: 1th-13th November 1-13th December 2024 Programs 3-15th January 1-13th February 1-13th March 1-13th April 1-13th May 1-13th June 1-13th July 1-13th August 1-13th September 1-13th October 1-13th December Dive deep and completely immerse yourself into the study of yoga with our 13 day teaching training program. Program

Sana Özel hazırladığım ücretsiz eğitimlere katılmak için şimdi bu yolculuğa başla...